3.4 Hotel Broadalvin

6 de setembre de 2015, 17:12

Camp de Golf, Connecticut

Els agents aprofiten l'amagatall de l'Emmet per descansar, sobretot el Major, que cau rendit abans no puguin decidir que han d'encaminar-se cap a un altre lloc. Les hores passen i finalment decideixen viatjar cap a Nova York.


Arriben a on creuen que hi ha la llibreria misteriosa i després de donar algunes voltes se n'adonen que en una posició concreta del carrer són capaços de veure una entrada a una llibreria antiga. Té la porta de vidra i un pom daurat estil art decó, des de fora és impossible veure el que hi ha dins així que decideixen fer una passa endavant.


A dins es troben estanteries de bambú plenes de llibres que s'estenen fins al cel. Hi ha llargs passadissos que s'endinsen cap a la foscor i a l'entrada un mostrador de fusta antiga. Al darrera hi ha un home, d'origen Àrab, vestit amb robes elegants que els rep amb un somriure. Quan li pregunten sobre l'hotel Broadalvin s'encamina cap a un passadís i treu un llibre de grans genis de l'arquitectura on apareix una foto d'un hotel art decó amb en Daribondi posant just al davant.


- Saps on és?

- Només si esteu preparats el trobareu.

- Necessitem trobar-lo, et donarem que el vulguis. Mira, vols aquesta copia del rei de groc? - diu la Natasha.


El senyor s'ho pensa una estona, pero és un bon tracte, no en té cap copia des que va vendre la última va vint anys a una jove anomenada Abigail Wrigth. Els explica que han d'anar a les 23:25 a una cantonada concreta de Madison Square Garden i si són dignes ho veuran.

"Bikini Bookshop" by mallix is licensed under CC BY-NC-ND 2.0. 
To view a copy of this license, visit 
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/?ref=openverse.


En Mike es compra varis volums antics sobre màgia i arts ocultes mentre la resta l'espera a fora. Després es dirigeixen cap al punt que l'home els ha dit.

Hi ha un edifici d'oficines, però a les 23:25 el que veuen, a l'altra costat del carrer és aquell hotel que han vist a les fotografies antigues. Fan una passa per travessar el carrer i de cop es deforma tot i un gran passadís de parets de maons s'obre als seus costats. Al final l'hotel, al darrera apareixen quatre dels homes emmascarats amb les retallades a les mans. Comencen a disparar i fa que els agents hagin de començar a córrer desesperats cap a l'hotel. En Derek rep una bala a l'estomac i comença a sangrar, el Major es para i l'ajuda a continuar. A mida que s'acosten a l'hotel una munió de gent espera a la porta, van vestits amb robes de principi de segle i sembla que parlin en francès. Els agents a base de crits i trets aconsegueixen que la munió de gent els faci lloc i passen tant ràpid com poden. A la que arriben a l'entrada se n'adonen que no és l'hotel, sinó un teatre i al fons hi ha la torre Eiffel, són a París. Al seu darrera els trets, crits i cops dels home emmascarats han creat confusió i la sang corre entre les llambordes.

Els agents entren al teatre i busquen la manera d'escapar. Entre per una porta i de cop se n'adonen que estan a l'escenari. Hi ha un home amb una màscara i robes grogues que els mira, també varis actors que es queden estupefactes per la seva arribada. La platea està plena de gent que fa un ooh a l'uníson. De cop entren els homes de botes militars i escopetes i comença una massacre a l'escenari. Els agents corren cap al darrera del taló: hi ha una porta. Passen.

I han travessat el carrer de Nova York. Al seu davant una porta giratòria que els porta al lobby de l'Hotel Broadalvin. Corren cap a dins i entren. Estan en un hotel clàssic dels anys trenta, molt luxós. Una gran làmpada de cristalls domina el lobby. Hi ha un senyor gran al darrera del mostrador i un soldat de la segona guerra mundial assegut en un banc, té l'escopeta i el casc reposant contra la paret. Al seu darrera senten els crits i cops dels home de les mascares de gas. Per alguna estranya raó no poden entrar.

"Omni William Penn Hotel Lobby" by Photomatt28
 is licensed under CC BY-NC-ND 2.0. To view a copy 
of this license, visit https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/?ref=openverse.


El soldat es presenta com a Lavolas i conversa una estona amb el Major. Pel que sembla acaba de patir un atac a frança, en una mansió amb portes per tot arreu i un nen pallasso que ballava des d'un pis de dalt. Ha entrat per una porta i ha arribat aquí. I aquí porta uns dies, sense saber com tornar amb la seva patrulla.


En Derek està mal ferit. S'asseu a un banc sota l'atenta mirada del conserge.

Comentaris

Entrades populars