3.3 Descansar al Motel Baltimore



6 de setembre de 2015, 03:12

Estació de servei, Connecticut

Els agents han aconseguit passar la frontera estatal en direcció a Nova York. Han parat a una benzinera a prop de Waterbury, Connecticut. És de nit, fosc, poca llum i la benzinera és gran i solitària. Alguns camioners i el seu cotxe parat. Una furgoneta negra aparca al seu costat. De dins en baixen tres homes vestits amb roba militar antiga, mascares de gas i una escopeta als braços. Caminen tranquils, un fuma, l'altre passeja. Els agents es posen en tensió. El Major va a pagar sota l'atenta mirada d'un d'aquests personatges. Paga i agafa una revista per tapar-se la cara al sortir. Un s'ha parat just davant del seu vehicle tot i que sembla no fer-lis gaire cas.

En Mike fa marxa enrere, recull al Major i marxen tan ràpid com poden de la benzinera. No sembla pas que els hagin vist, cosa sorprenent.

Decideixen parar a un motel de carretera, el Baltimore. Dues habitacions, però el major no aconsegueix conciliar el son, porta dues nits ja així.

"Restless Motel Nights" by Thomas Hawk is licensed under CC BY-NC 2.0.
 To view a copy of this license, visit 
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.0/?ref=openverse.


Mentre esmorzen l'endemà se n'adonen que a fora hi ha un vehicle policial que els està mirant el cotxe. Amb sigil proven de sortir, però no ho aconsegueixen i els agents els fan parar. En Mike i la Natasha paren i s'encaren als agents però el major, de manera penosa intenta saltar el muret i marxar bosc enllà, sense èxit. Els policies els fan pujar els braços i en poca estona els tenen a tots quatre emmanillats. Arriba una furgoneta i se'ls emporta. La Natasha fa nota que res del procediment sembla legal.

Condueixen durant hores sense saber on van. Quan s'obra la porta de la furgoneta no reconeixen el paisatge: es tracta d'una comissaria la mig del camp. Lluny de tot. A dalt hi posa Policia Estatal. Entren en aquest edifici de tres planes i tothom els mira amb por, alguns baixen el cap. Els condueixen cap al final d'un passadís de rajoles negres i blanques i els tanquen durant hores a una sala d'interrogació. Ningú els ve a dir res.

Senten trets. Explosions. Crits. La porta s'obra. Al passadís hi ha una carnisseria de policies pel terra. Tot és sang. Poden escapar però no saben què ni com ni qui els ha salvat. A la paret de l'entrada, escrit amb sang diu "Veniu a l'Hotel. Veniu".

A fora hi ha el cotxe. A la que premen l'accelerador se n'adonen que es troben sortint del Motel Baltimore, on han fet nit. Com si res de tot això hagués passat.

Al cap d'una hora arriben al camp de golf on sembla que hi ha l'amagatall de Delta Green. Busquen al costat d'una caseta d'eines i troben una claveguera que en realitat és un refugi. A dins hi ha un teléfon.

"Phone, Telefon, Fernsprechapparat" by mripp is licensed under CC BY 2.0.
 To view a copy of this license, visit 
https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/?ref=openverse.


- Emmet! Emmet!! Ets tu?? Venen a per tu!! Venen a per tu!! Delta Green ha activat el protocol STATIC i venen a per tu!!

- Qui ets? - pregunta el Major.

- L'Emmet. Qui sou? Bé, és igual, els del protocol Static us volen eliminar. Correu! Correu! No hi ha manera d'enfrontar-vos.-hi. Aneu a Madison square garden, molt a prop trobareu l'hotel! Allà trobareu el camí cap a Carcosa. Ara correu!!!

Comentaris

Entrades populars