3.2 Emboscada a la cabanya del bosc

5 de setembre de 2015, 07:42
Hotel Boxer, Boston

El major està més cansat que quan va anar a dormir. Cada vegada que tancava els ulls només li apareixien imatges horroroses de tot el que estava visquen. Cap a les 6 s'ha aixecat i ha baixat a la cafeteria on porta dues hores amb un cafè al davant. Mira a la tele: hi ha un canal de noticies locals posat. La noticia de la fuga de interns de la Dorchester és l'estrella però fins ara no han donat gaires detalls. Ara, però tot canvia:

- Mike, Natasha, el seu Pare, el Major Reynolds i el famós escriptor Derek Farron són els quatre interns que han escapat aquesta nit de la Dorchester House - diu el presentador i a continuació comença un carrusel de fotos d'arxiu de cadascun d'ells. La dle Major, però, una que li van fer a la presó, està borrosa.

El Major s'aixeca, paga i corre escales amunt. Alerta els seus companys del problema que els hi ve a sobre. Discuteixen però finalment decideixen que la cabanya de caçadors és un bon lloc on amagar-se, examinar el que van trobar a la nit i acabar de traçar un pla. Desconnecten els mòbils i els treuen les bateries.



En Mike condueix de manera magistral pels carrers de Boton tot evitant qualsevol càmera o pas massa concorregut fins que aparca el cotxe al parc de Dorchester, molt a prop de la cabanya. Deu minuts caminant i tornen al lloc on van despertar ahir.

Investiguen:

- La Bíblia: El Major se n'adona que són codis xifrats dels anys 50, convoquen a en Emmet Mosby perquè investigui una serie de documents confiscats durant la segona guerra mundial al govern Francès. Se li comunica que si troba alguna cosa rellevant ho dipositi a una casa segura a les afores de Nova York. Hi figura l'adreça.

- El documents: Expliquen esdeveniments lligats al rei de groc, una obra de teatre que es va programar l'agost de 1895 a París.

Passen tot dia entre papers i menjant llaunes de conserva. En Derek, però, no té cap gana, tampoc sed. No ha menjat ni begut des que va tornar de la Dorchester.

Senten un soroll a fora. Surten corrents i s'amaguen al bosc. Sembla que dos policies estan pel voltant de la cabana. En Mike s'hi acosta sigil·losament però un d'ells l'encanyona amb l'arma i el lliga amb les manilles. En Derek i el Major creen una distracció perquè l'altre s'hi acosti i quan el tenen aprop en Derek s'hi tira al damunt i es barallen fins que el Major dispara a l'espatlla del policia, que cau estabornit.

En Mike prova d'escapar, però el poli el reté a terra, i comença un tiroteig. El Major rep una bala, i el poli una altra que el deixa ferit al terra. Deslliguen a en Mike, agafen totes les proves i fugen amb el cotxe. Destí: la casa de les afores de Nova York.

Comentaris

Entrades populars