3.1 Habitació 616

4 de setembre de 2015, 21.38
Cabanya de caça, parc de Dorchester, Boston


El seu malson ha acabat, temporalment, en una petita cabanya de fusta de caçadors. Es freguen els ulls i intenten posar les coses al seu lloc. Han passat exactament vuit minuts des que van pujar per les escales de la Dorchester House, vuit minuts que els semblen dies.

El primer que decideixen és que han de recuperar el seu vehicle. El tenen a l'aparcament de la institució mental de Dorchester House, d'on acaben d'escapar. Amb sigil s'acosten, encara és fosc. No hi troben ningú per les rodalies així que el Major decideix anar fins el cotxe i treure´l d'allà mentre en Mike i la Natasha entren a la caseta del guardia i obren la barrera automàtica.

Mentre remenen la petita taula d'escriptori troben una cosa que els crida l'atenció: al calaix hi ha bloc de papers de carta, precintats, de l'Hotel Broadalbin. En Mike obra el maleter del cotxe i hi carrega varis paquets, sense tenir molt clar què fer-ne.

Marxen ràpid de la zona i es dirigeixen cap al centre de Boston. Alguna cosa els alerta, però, a la ràdio: hi ha hagut un tiroteig al carrer de l'agent Exeter. S'acosten cap allà i veuen que el carrer està tallat i la zona acordonada. Hi ha polis per tot arreu i molts veïns, que van amb pijama s'acosten a veure l'escena. Pel que senten de les converses sembla que varis homes han disparat amb armes automàtiques dins la casa de l'agent Exeter i han fugit en una furgoneta negra.

"crime scene - 3" by macwagen is licensed under CC BY-NC-ND 2.0. 
To view a copy of this license, visit 
https://creativecommons.org/licenses/by-nd-nc/2.0/jp/?ref=openverse.


En Mike treu els seus credencials del F.B.I. i entra a la zona, donant el seu nom verdader. Hi ha bales per tot arreu, roderes de cotxe, vidres trencats i les portes obertes de bat a bat. A dins hi ha el cadàver, bocaterrosa, de l'agent Exeter. Varis policies de la científica estan fent fotografies i recollint proves. A la paret hi ha una pintada "Qui no paga, acaba pagant". Pels casquets de bala i l'aspecte de tot plegat es podria dir que es tracta d'uns mercenaris relacionats amb el narcotràfic, però tot és massa perfecte. Cada detall, bales disparades a l'ababalà, la pintada. En Mike comenta per whatsapp amb la Natasha: es podria tractar de la brigada de neteja de Delta Green, que ha descobert que l'agent Exeter estava infectat.

Al pis de dalt es troba un a espècie d'impressora del segle dinou, d'aspecte molt estrany i molt pesada. A sota de l'escriptori hi troba una serie de blocs de pell, de color vermell immaculats. Exactament com el que porta la Natasha, aquell amb el Rei de Groc escrit. Aquesta màquina sembla que està dissenyada per fer copies del llibre. També hi ha restes de menjar, un fogonet i a l'habitació del costat un símbol demoníac gravat al terra: el de Purson.

En Mike marxa i explica a la resta el que ha trobat. Mentre conversen se n'adona que tots aquells veïns, com si fossin titelles, tenen llargs fils que els hi surten dels braços i es perden en el cel. La Natasha i el Major li pregunten si es troba bé. Tanca els ulls i els torna a obrir i torna a veure normalitat.

Un poli crida a un altre que han d'anar cap al Dorchester, que hi ha hagut una fuga de varis interns.

"Old Nickel Hotel (night, hand-held)" by Can Pac Swire 
is licensed under CC BY-NC 2.0. To view a copy of this license, visit 
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.0/?ref=openverse.


Els personatges decideixen que han de canviar de lloc, marxen cap al'hotel Boxer, a intercanviar la invitació 616 que Bael els ha demanat a canvi de tornar al món real. Els costa una estona trobar-la, ja que no existeix en aquest hotel cap habitació 616. El major, però, hi dedica molta estona i dona voltes i voltes fins allà on fins llavors no hi havia cap porta, ara n'havia aparegut una, de diferent. El Major cau desmaiat de cansament, en Mike li dona un estimulant i torna en si, però està realment esgotat.

L'habitació 616 no té res a veure amb l'estil Boxer: no té finestres i les parets són d'un color morat clar. Deixen la invitació i es posen a remenar l'habitació: troben una bíblia codificada, unes carpetes plenes de papers en francés segellats per Delta Green i en Mike troba una reixeta de la cual sent una conversa que han tingut ells abans amb en Bael.

Surten pitant d'aquella habitació estranya i tornen a la seva a descansar. Abans d'anar a dormir, però, la Natasha agafa el rei de groc i comença a llegir...



Comentaris

Entrades populars