2.1 GBR


Han passat vint anys i moltes coses han canviat a la vida dels nostres quatre agents. El que ho ha passat pitjor és l'agent Black desde la seva presó militar de Texas, on a hores mortes es dedicava a la oració i a seguir el camí del senyor mentre per altre banda seguia obsessionat amb l'obra de rei de groc, en volia saber l'origen. Mentrestant la seva filla portava nova vida al món, el petit Jeremy, bocabadat que es quedava cada vegada que tocava anar a veure a l'avi en aquella presó llunyana. Els camins d'en Mike i la seva creixent obsessió l'han fet anar aïllant-se de la vida tan personal com professional. Durant mesos i anys va estar seguint la pista definitiva cap a la demonologia que tan l'obsessionava i el menjava per dins, fins a tal punt que es va creure tot el que llegia i quan va veure la llum i que res d'allò era veritat va caure de genolls a terra.

Quan la sentència d'en Black va acabar es va mudar a Queens, a prop de la seva filla i el seu net: una discreta residència per a veterans de guerra. El contacte amb l'agent Brown es va restablir de seguida i entre els dos van anar desxifrant, des de la humil biblioteca pública de Queens, el que era aquell llibre que havien recuperat: un grimori del segle quinze sobre els 72 dimonis que governen l'infern.


28 d'agost de 2015


La Natasha torna de fer la compra amb en Jeremy quan al replà troba un repartidor de Fedex que s'acosta i li entrega una carta. Quan l'obra veu que es tracta d'una invitació per una festa d'aniversari a Boston, està escrita amb paper antic i amb una cal·ligrafia exquisida. Una cosa que crida l'atenció és un triangle verd dibuixat a la part superior. Sort en té de la veïna Gina, una dona gran, d'origen italià amb la qual ha travat bona amistad, a ella li confia en Jeremy fins que torni d'aquest viatge de feina, li diu.

Els tres agents marxen cap a Boston i el primer que fan és investigar el restaurant on estan citats: sembla un lloc totalment familiar sense cap tipus de patró estrany. Vora les set d ela tarda un cotxe amb matrícula de Massachusetts i una enganxina de la policia estatal aparca davant la porta. Un home gran, afroamericà entra a dins.

"Someretto Mediterranean restaurant, 6 Westbourne Arcade, Westbourne, Bournemouth, Dorset" 
by Alwyn Ladell is marked with CC BY-NC-ND 2.0
To view the terms, visit https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/?ref=openverse

 
Els tres agents, llavors, entren cap al restaurant i per primera vegada en vint anys se'ls hi gela la sang quan veuen els tovallons de paper amb les inicials GBR dibuixades. Són uns tovallons idèntics als que van trobar el 1995 al MacCallister, en aquella ocasió algú hi havia dibuixat un tipus de màquina. La cambrera els acompanya fins a la sala privada A, on hi ha un cartell que avui se celebra l'aniversari d'en Zealoni.

A dins hi ha una taula amb estovalles de paper i unes vint cadires arraconades a la paret. Al costat de la taula hi ha l'home gran assegut en una de les cadires. Es presenta com a agent Exeter i els diu que donen per iniciada la operació India Moon. Els agents se'ls tornen a posar els pèls de punta: aquests dos noms els van sentir a la ràdio de la segona guerra mundial que l'agent Black va trobar al pis de l'Abigail.

- Han desaparegut varis agents de la seva cel·la a l'hospital psiquiàtric de Dorchester House. Es tracta d'un hospital amb certs lligams amb l'agència i que per tant, quan ha succeït no han trucat a la policia, sinó a nosaltres. Per això esteu aquí.

Han de descobrir què ha passat i trobar els agents desapareguts. L'agent Exeter, ple de tics i parlant de manera molt estranya, deixa anar una ferum molt forta a oli i benzina mentre els acosta una fotografia: a una de les parets d'un dels interns ha aparegut una pintada ensangonada on es fa referència a Abigail Wright. També els dona un telèfon per satèl·lit molt antic, que poden fer servir per comunicar-se amb l'agència i una targeta de visita del Dr. Dallan, el director de les instal·lacions i persona propera al grup.


"Day 77" by craig1black is marked with CC BY-NC 2.0. To view the terms, 
visit https://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.0/?ref=openverse


- Els agents, abans de ser internats, van embogir per estar en contacte amb certs llibres de naturalesa oculta. Així que, qualsevol llibre que trobeu durant la operació l'heu de tractar de manera cautelosa i entregar-la directament al grup.

L'agent Black li pregunta llavors, si es mecànic o perquè fa tanta pudor a benzina. L'Agent Exeter, incomodat, s'aixeca i marxa, com si l'hagués importunat la pregunta.

La Natasha corre darrera l'home i el veu marxar amb el vehicle, té temps d'apuntar la matrícula. L'agent Exeter els ha semblat una persona molt estranya i està sota sospita del grup.

Comentaris

Entrades populars